...
Loading...

ASSESSORIA COMPTABLE A BARCELONA

Assessoria comptable a Barcelona – XTERNA. Disposar dels estats comptables i financers de l’empresa actualitzats aporta una sensació de control i de confiança en l’empresa, que permet una millora substancial de les decisions per al seu negoci, maximitzant la rendibilitat d’aquest.

En Xterna t’ajudarem al fet que puguis mantenir un control total de la teva empresa, oferint-te a temps de la informació comptable rellevant i de la seva correcta interpretació.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Comptabilitat per a PYMES a Barcelona

QUE TINDRÀS EN COMPTAR AMB ELS NOSTRES SERVEIS?

Els nostres serveis com a assessoria comptable:

asesoria contable barcelona
Excelente
A base de 9 reseñas
ALBERT COLL
ALBERT COLL
05/10/2022
Asesoría perfecta que da un trato exquisito a sus clientes, 100% profesionales que me han asesorado en todo lo que he necesitado en mi empresa durante mas de 15 años.
AG SOLMUSIC
AG SOLMUSIC
07/06/2021
Excelente asesoría fiscal, contable, y laboral en Barcelona. Gran profesionalidad y eficacia.
Lucia Rodriguez
Lucia Rodriguez
18/05/2021
Muy buenos profesionales!!, Totalmente recomendable. Muchas gracias a Raúl por su ayuda y eficiencia
Draxides Technologies
Draxides Technologies
21/07/2020
He trabajado con diferentes asesorías y gestorías, y recientemente lo he hecho con Xterna; y tengo que decir que las opiniones sobre la profesionalidad y dimensión humana de esta empresa son ciertas, lo que genera la imprescindible confianza. He encontrado en Xterna, además, un valor añadido: y es que este equipo se implica en nuestro proyecto haciéndolo suyo, con una gran facilidad de comunicación, resolviendo eficaz y eficientemente las consultas, ofreciendo diferentes alternativas, y fidelizándome como cliente.
Ovi Boboc
Ovi Boboc
19/06/2020
Have been using XTERNA for more than five years. They are always available, detail-oriented, knowledgeable and trustworthy. They go above and beyond to make their customers happy.
Manuel Sanchez
Manuel Sanchez
10/06/2020
No es fácil elegir cuando hay una gran variedad de opciones al alcance. En el área de asesoramiento fiscal, contabilidad y ámbito laboral son muchas las gestorías con las que uno puede elegir trabajar. En nuestro caso, necesitábamos el mejor nivel de profesionalidad y seriedad en el trabajo a través de un trato cercano y totalmente personalizado a nuestras necesidades: una startup con operaciones internacionales. Asimismo, el nivel de formación de sus profesionales y actualización a nuevas normativas era un aspecto importante. Muy satisfecho con el equipo de profesionales de Xterna con quién he tenido el placer de trabajar y seguiremos trabajando.
Maria Gradillas
Maria Gradillas
15/05/2020
Gestoria amable i ben propera amb les entitats a les que assessora. A Nexe Fundació ens sentim ben acompanyats i estem satisfets per la seva professionalitat. Una bona decisió.
ANA SANCHEZ
ANA SANCHEZ
20/02/2020
Asesoría 100% recomendable , rápidos , atentos y muy profesionales un placer sin ser de Barcelona contactar con ellos , y solo por mail , realizar las gestiones perfectas y a la primera , sin poner ningún problema para ellos . No dudaremos en contactar de nuevo para contratar sus servicios. Un Saludo Olga
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
25/11/2019
Me atendieron muy rápido, iba sin cita previa llamé y en cuestión de 20 min ya estaba hablando con un asesor, son muy atentos y te ayudan con las preguntas que tengas. Los recomiendo 100%

TECNOLOGIES

ASSESSORIA COMPTABLE BARCELONA

PER QUÈ NOSALTRES?

25 ANYS OFERINT SERVEIS PROFESSIONALS A CLIENTS NACIONALS I INTERNACIONALS

Des de 1996 hem posat a la disposició de clients els nostres coneixements i experiència en les àrees d’administració i compliment legal en les empreses. Des de llavors ens hem convertit en un proveïdor de referència en aquesta mena de serveis en modalitat BPO (Business Process Outsourcing) donant servei a empreses tant nacionals com internacionals en les diferents àrees d’assessorament fiscal, comptable, laboral i financer . Per aquest motiu més de 170 empreses ens confien aquestes funcions, perquè brindem una atenció ràpida i personalitzada i donem resultats per sobre de les seves expectatives, a un cost molt de menor . Amb el nostre servei obtindràs rapidesa de resposta, reducció d’errors, proximitat en l’assessorament i iniciatives per part nostra, tot això amb una utilització intensiva de la tecnologia quan es requereixi. Guanyaràs en temps i tranquil·litat, obtindràs estalvis en costos d’estructura, fiscals i laborals, reduiràs riscos, i aportarem idees per a la millora i creixement del teu negoci, guanyant en control sobre els resultats de la teva empresa, i confiança en el seu creixement i evolució
AJUDEM LES EMPRESES A CRÉIXER A través DE LA GESTIÓ I EL CONTROL

GESTORIA COMPTABLE A BARCELONA

En XTERNA Solucions en Outsourcing SLP tenim com a clar objectiu simplificar la vida de les empreses i les persones que formen part, i treballem cada dia per a impulsar-les a ser la seva millor versió. Com a assessoria comptable Barcelona i gestoria comptable Barcelona t’oferim un servei únic a la teva empresa parant esment minuciosament de cada els teus comptes, com abordar-les i aconsellar-te pel camí de qual és la millor opció a la teva mesura, som exhaustius a l’hora de rendir els nostres serveis. Contacta’ns ara!
asesoria y gestoria contable barcelona

Avantatges de comptar amb una assessoria comptable

Els principals avantatges de comptar amb una assessoria i gestoria comptable són les següents: – Millorar el coneixement real del teu negoci. – Reduir l’impacte fiscal en la teva empresa. – Gràcies a les dades comptables, podràs prendre millors decisions tant estratègiques com operatives. – Augmentar la rendibilitat del teu negoci. – Evitar penalitzacions per part de la AEAT. – Brinda la informació i orientació per a decidir realitzar o no inversions que portin a la teva empresa a un major creixement econòmic. – Afavoreix l’estalvi de temps i costos, ja que en delegar aquestes funcions, l’empresa podrà focalitzar-se a realitzar les activitats d’alt valor.

Preguntes Freqüents - Assessoria i gestoria a Barcelona

L’assessor comptable, es dedica a realitzar la comptabilitat en una empresa. Les seves funcions bàsiques són les d’analitzar i mesurar la situació econòmica d’una societat, buscant optimitzar la gestió d’aquesta. A més de proporcionar informació útil per a la presa de decisions, una assessoria comptable s’encarrega de registrar, classificar i organitzar totes les operacions d’una empresa amb l’objectiu de conèixer el seu flux d’ingressos i despeses.
Encara que totes dues opcions poden ser bones, exceptuant en grans empreses, recomanem externalitzar el servei d’assessorament comptable. Les grans empreses solen integrar en la plantilla el seu departament comptable propi, però en PIMES és molt més rendible subcontractar aquest servei.
El Plan General Contable o PGC regula els principis comptables i activitats de les empreses espanyoles. És el text legal que regula la comptabilitat, i es va actualitzar el 16 de novembre de 2007 per a adaptar-se a la normativa comptable europea.
Aconseguir un assessor comptable és fonamental perquè ajudarà a l’empresari durant la gestió diària del seu negoci. El departament comptable és sense cap dubte un dels més importants en una empresa. Sobre l’assessor comptable recau la responsabilitat de la realització de l’anàlisi legal i la gestió financera d’una empresa. Les seves funcions són claus per a contribuir a l’èxit d’una societat.
No, un gestor i un assessor comptable fan tasques diferents dins d’una mateixa empresa. El gestor comptable és un expert que coneix i realitza els tràmits necessaris per a la societat, en canvi l’assessor comptable és qui dona assistència en la presa de decisions. En Xterna, gestoria i assessoria comptable a Barcelona, disposem tant de gestors com assessors preparats per a acompanyar a la teva empresa en el seu trajecte.

El preu dels serveis d’una assessoria comptable pot variar depenent de la mida de la teva empresa o de PIME i dels serveis que vulguis contractar. Si decideixes comptar amb una assessoria comptable a Barcelona per a la teva empresa, contacta’ns per poder analitzar el teu cas i donar-te un pressupost personalitzat que s’adapti a les teves necessitats com a empresa.

Tenir tota la comptabilitat actualitzada i precisa, ajuda la teva empresa o PIME a prendre certes decisions que requereixin complir les obligacions fiscals i legals.

Et pot evitar sancions amb administracions públiques.

A més, també us serà útil per veure el rendiment financer de la vostra empresa i prendre decisions per a un futur.