...
Loading...

ASSESSORIA EMPRESA BARCELONA

Busques gestoria empresa Barcelona? A Xterna comptem amb aviors per a empreses capacitats i aptes per mantenir els estats comptables i financers actualitzats del teu negoci. 

Sabem que és essencial tenir el control per prendre decisió més encertada i maximitzar la rendibilitat de la teva empresa. 

Amb la nostra assessoria empresa Barcelona ens encarregarem de proporcionar-te la informació comptable rellevant de forma oportuna, i t’ajudarem a interpretar-la correctament. 

Aquest compromís és ofrenar un servéssiu personalitzada i professional que s’adapti a les necessitades específiques de la teva empresa.

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

La nostra gestoria d'empresa a Barcelona inclou

Com una empresa dedicada a l’assessorament per a empreses a Barcelona, ​​alguns dels serveis que tenim són:

No deixis de veure el nostre llistat complet de serveis a la secció corresponent.

asesoria gestoria laboral barcelona
Excelente
A base de 9 reseñas
ALBERT COLL
ALBERT COLL
05/10/2022
Asesoría perfecta que da un trato exquisito a sus clientes, 100% profesionales que me han asesorado en todo lo que he necesitado en mi empresa durante mas de 15 años.
AG SOLMUSIC
AG SOLMUSIC
07/06/2021
Excelente asesoría fiscal, contable, y laboral en Barcelona. Gran profesionalidad y eficacia.
Lucia Rodriguez
Lucia Rodriguez
18/05/2021
Muy buenos profesionales!!, Totalmente recomendable. Muchas gracias a Raúl por su ayuda y eficiencia
Draxides Technologies
Draxides Technologies
21/07/2020
He trabajado con diferentes asesorías y gestorías, y recientemente lo he hecho con Xterna; y tengo que decir que las opiniones sobre la profesionalidad y dimensión humana de esta empresa son ciertas, lo que genera la imprescindible confianza. He encontrado en Xterna, además, un valor añadido: y es que este equipo se implica en nuestro proyecto haciéndolo suyo, con una gran facilidad de comunicación, resolviendo eficaz y eficientemente las consultas, ofreciendo diferentes alternativas, y fidelizándome como cliente.
Ovi Boboc
Ovi Boboc
19/06/2020
Have been using XTERNA for more than five years. They are always available, detail-oriented, knowledgeable and trustworthy. They go above and beyond to make their customers happy.
Manuel Sanchez
Manuel Sanchez
10/06/2020
No es fácil elegir cuando hay una gran variedad de opciones al alcance. En el área de asesoramiento fiscal, contabilidad y ámbito laboral son muchas las gestorías con las que uno puede elegir trabajar. En nuestro caso, necesitábamos el mejor nivel de profesionalidad y seriedad en el trabajo a través de un trato cercano y totalmente personalizado a nuestras necesidades: una startup con operaciones internacionales. Asimismo, el nivel de formación de sus profesionales y actualización a nuevas normativas era un aspecto importante. Muy satisfecho con el equipo de profesionales de Xterna con quién he tenido el placer de trabajar y seguiremos trabajando.
Maria Gradillas
Maria Gradillas
15/05/2020
Gestoria amable i ben propera amb les entitats a les que assessora. A Nexe Fundació ens sentim ben acompanyats i estem satisfets per la seva professionalitat. Una bona decisió.
ANA SANCHEZ
ANA SANCHEZ
20/02/2020
Asesoría 100% recomendable , rápidos , atentos y muy profesionales un placer sin ser de Barcelona contactar con ellos , y solo por mail , realizar las gestiones perfectas y a la primera , sin poner ningún problema para ellos . No dudaremos en contactar de nuevo para contratar sus servicios. Un Saludo Olga
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
25/11/2019
Me atendieron muy rápido, iba sin cita previa llamé y en cuestión de 20 min ya estaba hablando con un asesor, son muy atentos y te ayudan con las preguntas que tengas. Los recomiendo 100%

TECNOLOGIES

Els beneficis de comptar amb aviors d'empreses

Tindre Assestant d’Empreses t’ofereix nombrosos beneficis que contribuiran a l’èxit i creixement del teu negoci. Algunes d’elles són:

ASSESSORIA D'EMPRESA BARCELONA

Xterna serà el teu aliat integral en gestió empresarial.

Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en serveis BPO (Externalització de Processos de Negoci), oferim assessorament fiscal a Barcelona, ​​gestoria comptable a Barcelona, ​​assessorament laboral a Barcelona, ​​entre altres serveis més que inclouen la nostra gestoria d’empreses.

La nostra expertesa es basa a obtenir resultades òptimes, reduir costos i mantenir el control sobre el crassament i l’evolució del negoci.

A Xterna, impulsi el teu èxit empresarial amb resultats tangibles i confiança en cada pas, oferint els nostres serveis professionals d’assessorament d’empresa a Barcelona, ​​i també a clients d’altres parts d’Espanya i internacionals.

Ens centrarem a impulsar el creixement de la teva empresa mitjançant una gestió efectiva i un control precisament dels processos.

GESTORIA D'EMPRESA BARCELONA

La nostra experiència en el campament, sumada al nus trons i equip d’assessors expert en comptabilitat, fiscalitat, laboral i legal, està compromès a proporcionar solucions efectives i precisions per optimitzar el teu negoci.

Tenim la nostra atenció enfocada a comprendre les necessitats específiques de la teva empresa i oferir-te un servei personalitzat que s’adapti als teus requisits.

Com professionals en l’avaluació de l’empresa en Barcelona, ​​esforcem-nos per simplificar-los processos administratius i permetent-te guanyar tranquil·litat i concentrar-te en el creixement i desenvolupament de la teva empresa.

T’oferim un servei únic, prestant atenció minuciosa a cadascuna del teu compte, Assestant sobre com abordar-les i t’aconsellem pel camí de quina és la millor opció a la teva mida.

Fes créixer el teu negoci, contacta amb XTERNA.

Xterna, gestoria i assessoria de PIMES

A XTERNA Solucions en Outsourcing SLP oferim servei de Gestoria Barcelona des de 1996.

Tenim com a clar objectiu simplificar la vida de les empreses i les persones que en formen part, i treballem cada dia per impulsar-les a ser la seva millor versió.

Com a Assessorament Empreses Barcelona i Gestoria Empreses a prop teu a prop teu, t’oferim els nostres serveis perquè la teva empresa estigui en les millors condicions. Contacta’ns ara!

50

Països

170

Clients Satisfets

F&Q sobre Assessorament d'Empresa a Barcelona

La gestoria comptable a Barcelona és un servei professional ofert per empreses especialitzades que s’encarrega uf portar la comptabilitat d’altres empreses. Aquestes gestories s’encarreguen de registrar les operacions financeres, elaborar estats comptables, present declaració fiscals i assegurar-se que l’empresa compleixi amb les normatives comptables i fiscals vigents a la ciutat de Barcelona. El seu objectiu és proporcionar una gestió comptable eficient i precisa perquè les empreses puguin mantenir un control financer adequat i prendre decisions informades.

Per obtenir una assessoria fiscal a Barcelona, ​​busca en línia o demana recomanacions, avalua l’experiència i els serveis oferts; sol·licita pressupostos i tria l’opció adequada per a tu. És important triar una gestoria fiscal amb experiència i reputació sòlida per assegurar un servei de qualitat i compliment adequat amb les obligacions fiscals a Barcelona.

És relatant-te que la teva empresa tingui gestoria laboral a Barcelona perquè aquesta s’encarrega de gestió i assessorar en aspectes relacionats amb l’àmbit laboral, com ara contractacions, nòmines, assegurances socials i complement d’obligacions laborals i fiscals. Comptar com una avaluació laboral i permetre assegurar el complimento de la normativitat, evitar sanciones, optimitzar recursos i tènar una gestió adequada dels aspectes laborals de la teva empresa.

Per triar bé una gestoria d’empresa a Barcelona, ​​investigui, verifiqui la seva experiència i els serveis oferts, busqui atenció personalitzada, revisi les seves credencials i pressupost, i assegura’t de sentir confiança en el seu treball. Contacta amb XTERNA si tens dubtes, estarem encantats d’atendre’t.

Top