...
Loading...

Assessoria Fiscal a Barcelona

Més de 25 anys acompanyant a PIMES en els seus processos de gestió i assessorament fiscal.

El compliment de les obligacions fiscals, sempre a temps, és un aspecte fonamental per a la correcta gestió d’una empresa,

La nostra àmplia experiència en casos davant les diferents administracions nacionals i internacionals ens permet dissenyar solucions ajustades a les seves necessitats fiscals i comptables.

La nostra missió és que puguis delegar en nosaltres el relacionat amb fiscalitat i comptabilitat, i puguis centrar-te en les àrees realment importants perquè la teva empresa continuï creixent.

Serveis d'assessoria fiscal per a PYMES:

Com a assessors fiscals experts en empreses petites i mitjanes, t’oferim assessorament integral a nivell tributari i empresarial.
asesoria fiscal barcelona
Excelente
A base de 9 reseñas
ALBERT COLL
ALBERT COLL
05/10/2022
Asesoría perfecta que da un trato exquisito a sus clientes, 100% profesionales que me han asesorado en todo lo que he necesitado en mi empresa durante mas de 15 años.
AG SOLMUSIC
AG SOLMUSIC
07/06/2021
Excelente asesoría fiscal, contable, y laboral en Barcelona. Gran profesionalidad y eficacia.
Lucia Rodriguez
Lucia Rodriguez
18/05/2021
Muy buenos profesionales!!, Totalmente recomendable. Muchas gracias a Raúl por su ayuda y eficiencia
Draxides Technologies
Draxides Technologies
21/07/2020
He trabajado con diferentes asesorías y gestorías, y recientemente lo he hecho con Xterna; y tengo que decir que las opiniones sobre la profesionalidad y dimensión humana de esta empresa son ciertas, lo que genera la imprescindible confianza. He encontrado en Xterna, además, un valor añadido: y es que este equipo se implica en nuestro proyecto haciéndolo suyo, con una gran facilidad de comunicación, resolviendo eficaz y eficientemente las consultas, ofreciendo diferentes alternativas, y fidelizándome como cliente.
Ovi Boboc
Ovi Boboc
19/06/2020
Have been using XTERNA for more than five years. They are always available, detail-oriented, knowledgeable and trustworthy. They go above and beyond to make their customers happy.
Manuel Sanchez
Manuel Sanchez
10/06/2020
No es fácil elegir cuando hay una gran variedad de opciones al alcance. En el área de asesoramiento fiscal, contabilidad y ámbito laboral son muchas las gestorías con las que uno puede elegir trabajar. En nuestro caso, necesitábamos el mejor nivel de profesionalidad y seriedad en el trabajo a través de un trato cercano y totalmente personalizado a nuestras necesidades: una startup con operaciones internacionales. Asimismo, el nivel de formación de sus profesionales y actualización a nuevas normativas era un aspecto importante. Muy satisfecho con el equipo de profesionales de Xterna con quién he tenido el placer de trabajar y seguiremos trabajando.
Maria Gradillas
Maria Gradillas
15/05/2020
Gestoria amable i ben propera amb les entitats a les que assessora. A Nexe Fundació ens sentim ben acompanyats i estem satisfets per la seva professionalitat. Una bona decisió.
ANA SANCHEZ
ANA SANCHEZ
20/02/2020
Asesoría 100% recomendable , rápidos , atentos y muy profesionales un placer sin ser de Barcelona contactar con ellos , y solo por mail , realizar las gestiones perfectas y a la primera , sin poner ningún problema para ellos . No dudaremos en contactar de nuevo para contratar sus servicios. Un Saludo Olga
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
25/11/2019
Me atendieron muy rápido, iba sin cita previa llamé y en cuestión de 20 min ya estaba hablando con un asesor, son muy atentos y te ayudan con las preguntas que tengas. Los recomiendo 100%

Fiscalitat per a Pimes a Barcelona

En Xterna, com assessoria fiscal Barcelona y assessoria pymes t’oferim els nostres serveis perquè la teva empresa estigui en les seves millors condicions , gràcies al nostre equip de assessors fiscals Barcelona.

Beneficis de comptar amb un Despatx d'Assessors Fiscals

Alguns dels beneficis d’implementar un assessorament tributari i compliment legal i fiscal dins de les empreses són els següents:  Millores internes de control. En poder veure millor quins riscos afrontem, podrem evitar-los i millorar l’ambient i eficiència en la nostra empresa. La imatge de l’empresa es veurà reforçada En mostrar-nos més diligents i que ens prenem majors mesures que la nostra competència, generarà confiança en el consumidor i proveïdors. Beneficis financers Generar més confiança en els teus clients, farà que arribin nous , portant a majors beneficis per a la teva empresa. Per això nosaltres com a assessoria fiscal especialista en PYMES et proporcionem control en tots els aspectes fiscals.  

Gestoria fiscal a Barcelona

PER QUÈ NOSALTRES?

Som una assessoria integral formada per un equip d’economistes, auditors de comptes, assessors fiscals, advocats i graduats socials especialitzats en la prestació de serveis d’assessoria i gestió empresarial.
Això et permetrà tenir accés a una àmplia cobertura de serveis d’alta qualitat, garantint complir en tot moment amb els estàndards internacionals.

Per què necessites una assessoria fiscal?

Que la teva empresa compleixi amb totes les obligacions fiscals resulta fonamental per a l’èxit d’un negoci. Oblidar-te de presentar algun model, o presentar-lo de forma erronea pot comportar multes i sancions per part de l’Agència Tributària. Estar preparat per a poder respondre davant possibles inspeccions i requeriments per part de les administracions espanyoles resulta crucial a l’hora de poder sobrepassar-les amb èxit. Aquests i molts altres motius ens porten a recomanar-te que comptis amb una assessoria fiscal per a la teva empresa, t’assegurem que t’estalviaràs problemes.

Assessoria Fiscal Empreses a Barcelona

TECNOLOGIES

Xterna - Assessors fiscals de PYMES des de 1996

En XTERNA Solucions en Outsourcing SLP tenim com a clar objectiu simplificar la vida de les empreses i les persones que formen part, i treballem cada dia per a impulsar-les a ser la seva millor versió. Como assessoria fiscal barcelona i gestoria fiscal barcelona t’oferim els nostres serveis perquè la teva empresa estigui en les seves millors condicions, gràcies al nostre equip d’experts en matèria fiscal Contacta’ns ara!

Preguntes Freqüents - Assessoria fiscal

Un assessor fiscal és un expert en matèria tributària, amb la funció d’assessorar i orientar a empreses sobre les obligacions que mantenen amb l’estat en qualitat d’impostos i comptabilitat. S’assegura que es compleixin totes les obligacions tributàries amb Hisenda, tant a nivell local com autonòmic. Comptar amb una assessoria fiscal és molt important si el que cerques és reduir els imports a tributar, pel fet que per culpa del desconeixement sobre la legislació, les empreses no aprofiten oportunitats fiscals per a reduir càrregues impositives.
Les principals funcions dutes a terme per una assessoria fiscal són les següents: – Realització d’estudis sobre la situació juridica de l’empresa, i assessorament enfocat a aconseguir els interessos del client coneixent les seves circumstàncies personals. – Assessorament en la constitució d’empreses. – Orientar en les activitats en relació a l’administració i gestió diària de l’empresa. – L’assessor fiscal s’encarregarà d’orientar a l’empresa en la redacció d’Estatuts Socials. – Elaboració i presentació de liquidacions periòdiques d’impostos amb Hisenda, entre ells ens trobem el model 303 (IVA), el model 111, 115 (IRPF), imposat de societats, IGIC i altres operacions. – Una asesoria fiscal assessora a les empreses de cara al fet que compleixin amb totes les obligacions tributàries, i així evitar les negatives consecuenncias legals de no realitzar els procediments de manera correcta. – L’assessor fiscal s’encarrega d’administrar la informació tributària.
En la nostra assessoria fiscal a Barcelona t’aconsellarem sobre com estalviar impostos dins de la legalitat. A més , ens encarregarem de fer les presentacions trimestrals d’IVA, IRPF, Imposat de Societats i de l’Impost de la Renda de les Persones Físiques , entre altres coses. Sentir que la teva empresa porta al dia tot el relacionat amb matèria fiscal et donarà tranquil·litat, i de cara a possibles inspeccions per part de l’Agència Tributària, et sentiràs alleujat de portar el control. Centra’t en les tasques realment importants perquè la teva empresa continuï creixent i delega’ns tot el relacionat amb comptabilitat i fiscalitat.

Si heu rebut un avís de l’Agència tributària a la vostra empresa, heu de revisar detalladament el contingut d’aquesta i verificar si les dades i dates que indiquen són correctes. Un cop revisada la carta, és recomanable que contactis amb una assessoria fiscal perquè miri el teu cas i t’assessori sobre la documentació necessària o com respondre a la carta.

Si creus que la teva empresa necessita comptar amb els serveis d’una assessoria fiscal a Barcelona i els consells d’un professional, primer has de comprovar que compleixes totes les obligacions tant fiscals com tributàries, a més de veure’t amb capacitat de portar tot el tema de fiscalitat de la teva empresa complint les normes. Si us sorgeixen problemes, sempre podeu comptar amb una assessoria fiscal

Si en algun moment rebeu una inspecció d’Hisenda, sempre podeu comptar amb l’ajuda d’una assessoria fiscal. Una assessoria fiscal us pot ajudar en temes de documentació a presentar, a més d’oferir-vos assessorament legal en cas que sorgeixin problemes amb l’Administració Tributària. A banda, podeu agilitzar el procés de la inspecció perquè sigui més efectiu.

Sí que podeu contractar un servei puntual a una gestoria fiscal. Alguns d’aquests serveis puntuals poden ser com la declaració d’un impost, el dubte d’algun tema específic sobre material fiscal, etc.