Xterna – Asesoria para PYMES en Barcelona

Contáctenos

+34 934 45 46 47

Assessoria laboral a Barcelona

Gestió de l'àmbit laboral d'empresa

En un entorn tan variable i canviant, comptar amb una assessoria laboral per al càlcul i confecció de nòmines, la contractació o acomiadament de treballadors, així com la gestió d’incidències laborals, et permetrà estalviar una gran quantitat de temps. Per això, comptar amb una assessoria laboral és vital per al compliment de les obligacions legals en l’actualitat. Per això nostra gestoria laboral a Barcelona , compta amb un equip de graduats socials amb més de 25 anys d’experiència en empreses de diferents sectors d’activitat ens posiciona per a oferir solucions amb garantia d’elevat nivell a l’àrea laboral de la seva empresa.
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Assessorament laboral per a PIMES

Els nostres serveis com a assessoria laboral :
asesoria gestoria laboral barcelona
A base de 9 evaluaciones
ALBERT COLL
ALBERT COLL
05/10/2022
Asesoría perfecta que da un trato exquisito a sus clientes, 100% profesionales que me han asesorado en todo lo que he necesitado en mi empresa durante mas de 15 años.
AG SOLMUSIC
AG SOLMUSIC
07/06/2021
Excelente asesoría fiscal, contable, y laboral en Barcelona. Gran profesionalidad y eficacia.
Lucia Rodriguez
Lucia Rodriguez
18/05/2021
Muy buenos profesionales!!, Totalmente recomendable. Muchas gracias a Raúl por su ayuda y eficiencia
Draxides Technologies
Draxides Technologies
21/07/2020
He trabajado con diferentes asesorías y gestorías, y recientemente lo he hecho con Xterna; y tengo que decir que las opiniones sobre la profesionalidad y dimensión humana de esta empresa son ciertas, lo que genera la imprescindible confianza. He encontrado en Xterna, además, un valor añadido: y es que este equipo se implica en nuestro proyecto haciéndolo suyo, con una gran facilidad de comunicación, resolviendo eficaz y eficientemente las consultas, ofreciendo diferentes alternativas, y fidelizándome como cliente.
Ovi Boboc
Ovi Boboc
19/06/2020
Have been using XTERNA for more than five years. They are always available, detail-oriented, knowledgeable and trustworthy. They go above and beyond to make their customers happy.
Manuel Sanchez
Manuel Sanchez
10/06/2020
No es fácil elegir cuando hay una gran variedad de opciones al alcance. En el área de asesoramiento fiscal, contabilidad y ámbito laboral son muchas las gestorías con las que uno puede elegir trabajar. En nuestro caso, necesitábamos el mejor nivel de profesionalidad y seriedad en el trabajo a través de un trato cercano y totalmente personalizado a nuestras necesidades: una startup con operaciones internacionales. Asimismo, el nivel de formación de sus profesionales y actualización a nuevas normativas era un aspecto importante. Muy satisfecho con el equipo de profesionales de Xterna con quién he tenido el placer de trabajar y seguiremos trabajando.
Maria Gradillas
Maria Gradillas
15/05/2020
Gestoria amable i ben propera amb les entitats a les que assessora. A Nexe Fundació ens sentim ben acompanyats i estem satisfets per la seva professionalitat. Una bona decisió.
ANA SANCHEZ
ANA SANCHEZ
20/02/2020
Asesoría 100% recomendable , rápidos , atentos y muy profesionales un placer sin ser de Barcelona contactar con ellos , y solo por mail , realizar las gestiones perfectas y a la primera , sin poner ningún problema para ellos . No dudaremos en contactar de nuevo para contratar sus servicios. Un Saludo Olga
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
Jhonathan MARTINEZ ORJUELA
25/11/2019
Me atendieron muy rápido, iba sin cita previa llamé y en cuestión de 20 min ya estaba hablando con un asesor, son muy atentos y te ayudan con las preguntas que tengas. Los recomiendo 100%

TECNOLOGIES

asesoria laboral empresa

BENEFICIS DE COMPTAR AMB UNA GESTORIA LABORAL

PER QUÈ NOSALTRES?

A XTERNA Solucions en Outsourcing SLP ens encanten les empreses i treballem cada dia per a impulsar-les a ser la seva millor versió. Ho portem fent des de 1996 a Barcelona ciutat. Som una assessoria integral formada per un equip d’economistes, auditors de comptes, assessors fiscals, advocats i graduats socials especialitzats en la prestació de serveis d’assessoria i gestió empresarial.
Donem servei a empreses tant nacionals com internacionals en matèria fiscal, laboral, comptable, financera i mercantil. Per aquest motiu, més de 170 empreses ens confien aquestes funcions, perquè oferim solucions integrals que ajuden les empreses a créixer a través de la gestió i el control i donem resultats per sobre de les seves expectatives.
Això et permetrà tenir accés a una àmplia cobertura de serveis d’alta qualitat, garantint complir en tot moment amb els estàndards internacionals.
Amb l’objectiu d’acompanyar a les empreses nacionals i internacionals en el creixement dels seus negocis de manera controlada, en Xterna formem part de BOKS International, aliança de despatxos multidisciplinaris de serveis professionals amb presència en més de 50 països.
Sobre Nosaltres

XTERNA Soluciones en Outsourcing SLP ens encanten les empreses i treballem cada dia per a  impulsar-les a ser la seva millor versió.

Ho portem fent des de 1996 a Barcelona ciutat. Som una assessoria integral formada per un  equip d’economistes, auditors de comptes, assessors fiscals, advocats i graduats socials  especialitzats en la prestació de  serveis d’assessoria i gestió empresarial. Com assessoria laboral a Barcelona, estem segurs que podem ajudar-te, esperem el teu missatge.

CONTACTA'NS

gestoría laboral barcelona
En XTERNA Solucions en Outsourcing SLP tenim com a clar objectiu simplificar la vida de les empreses i les persones que formen part, i treballem cada dia per a impulsar-les a ser la seva millor versió. Com assessoria laboral Barcelona i gestoria laboral Barcelona t’oferim els nostres serveis perquè la teva empresa estigui en les seves millors condicions, gràcies al nostre equip de graduats socials. Contacta’ns ara!

ASSESSORAMENT I ADMINISTRACIÓ LABORAL

El càlcul i confecció de nòmines, la contractació o acomiadament de treballadors, així com la gestió d’incidències laborals, s’han convertit en tasques complexes i que acaben consumint una gran quantitat de temps . Per això, la asesssoria laboral és vital per al compliment de les obligacions legals en l’actualitat. En el centre de tot està la figura de l’assessor, que uneix diferents institucions públiques amb empreses. L’elecció d’una bona   assessoria laboral barcelona ha d’allunyar-se de les empreses consultores o agents que s’ocupen dels tràmits laborals enfront de les autoritats governamentals i enviar nòmina a l’empresa per a pagar els seus sous, perquè un bon consultor ha de ser un professional que li brindi a l’empresa el millor servei, posant-la en prioritat abans que les autoritats. Per això nostra gestoria laboral a barcelona, amb un  equip de graduats socials amb dilatada experiència en empreses de diferents sectors d’activitat ens posiciona per a oferir solucions amb garantia d’elevat nivell a l’àrea laboral de la seva empresa.

Assessoria Laboral per a empreses

 • Assessorament en matèria laboral.
 • Assessorament i explicacions de convenis col·lectius aplicables: estructura salarial, anàlisi de cossos i categories professionals , gestoria laboral barcelona, règims de sancions, mediació, etc.
  • Un assessoria laboral barcelona abans de res tractarà d’ajudar-te a entendre tot el tema laboral donada la seva complexitat i temps requerit per a entendre totes les seves categories.
 • Subvencions i incentius d’àmbit nacional, autonòmic i local.
  • Tot tipus d’ajuda que es pugui rebre com a empresa o autònom és benvingut, per això l’assessor laboral s’assegura que tinguis aquestes necessitats cobertes.
 • Realització de les nòmines o rebuts de salaris .
 • Tràmits amb la Seguretat Social: elaboració de documents de cotització, inclòs el pagament de bonificacions i reduccions de quotes relacionades, gestió de discapacitats temporals i altres tipus de prestacions de seguretat social.
  • Els tràmits amb la Seguretat Social poden ser molt pesats i normalment llargs, per això l’assessor laboral t’ajudarà en la realització dels tràmits.
 • Emprar i manejar els contractes dels treballadors.
 • Defensar l’empresa en litigis amb treballadors.
  • En cas de litigi, l’assessor laboral t’atorgarà protecció legal i defensa assegurant que tot conflicte es vegi resolt de manera agradable.
 • Manejar les jubilacions i baixes dels treballadors.
 • Tràmits laborals de l’estranger
 • Representar a l’empresa davant diferents autoritats.
  • La assessoria laboral barcelona també sap com protegir l’empresa de les diferents autoritats en cas que entri en dubte les seves activitats.
 • Defensa i assessorament legal en procediments d’acomiadament
 • Prevenció de riscos laborals
  • Brindar solucions viables als problemes trobats en el procés d’avaluació de riscos laborals i posterior desenvolupament.
 • Rebaixar els costos en la matèria laboral .
  • Amb l’experiència de l’assessor laboral podrem sortejar molts costos que solen afrontar les empreses sense experiència amb la matèria laboral, així optimitzant les despeses.

Què és un assessor laboral?

L’assessor laboral és el responsable de la gestoria laboral barcelona dins de l’empresa. D’altra banda, també s’encarrega de la legalització d’aquesta, ocupant-se per la seguretat social dels empleats, salaris i contractes, jubilacions o vacances, etc. Per tant, per a ocupar aquest càrrec és necessari tenir coneixements de dret laboral i economia.

Per què necessita la meva empresa una gestoria laboral?

La ignorància de la llei no t’eximeix d’obeir-la. Això és cert, sense importar la grandària de la teva empresa. Per tant, no és correcte acudir a una consultoria laboral amb una consulta quan arriba la inspecció. El correcte és comptar amb un assessor que pugui brindar-te assessoria legal preventiva . Comptar amb assessors així al teu costat que guiaran les teves decisions t’ajudarà enormement a reduir el risc. Per exemple, podem revisar els contractes que utilitzes per a evitar problemes futurs o costos innecessaris. I, el més important, podràs deixar de preocupar-te per dedicar temps a aquests temes perquè definitivament té temps suficient per a administrar el seu negoci. El que avui pot semblar una despesa, descobrirà que pot estalviar-li molts diners a la teva empresa. No et pots imaginar el costosa que és la resolució de conflictes. Si tens un assessor advertint-te, definitivament estalviaràs diners.
Sobre Nosaltres

XTERNA Solucions en Outsourcing SLP ens encanten les empreses i treballem cada dia per a  impulsar-les a ser la seva millor versió.

Ho portem fent des de 1996 a Barcelona ciutat. Som una assessoria integral formada per un  equip d’economistes, auditors de comptes, assessors fiscals, advocats i graduats socials  especialitzats en la prestació de  serveis d’assessoria i gestió empresarial. Com assessoria laboral a Barcelona, estem segurs que podem ajudar-te, esperem el teu missatge.

50

Països

170

Clients Satisfets

Preguntes Freqüents - Assessoria Laboral

A l’hora d’escollir una assessoria a Barcelona, cal tenir en compte l’experiència i la trajectòria de l’empresa, a més de comparar els serveis de cadascuna i veure la capacitat de cada assessoria per adaptar-se les teves necessitats com a empresa. A Xterna, podem garantir un servei excel·lent en el cas que siguis una empresa PIME.

La principal diferència entre assessoria i gestoria laboral és que l’assessoria laboral s’encarrega principalment d’assessorar i orientar les empreses en matèria laboral, mentre que la gestoria laboral s’encarrega dels tràmits i la gestió dels processos administratius i burocràtics necessaris en matèria laboral i fiscal.

Una assessoria laboral pot ajudar-te en la gestió de la teva empresa de diverses maneres, com l’elaboració de contractes de treball, gestió d’altes i baixes de treballadors, gestió de salaris i seguretat social, assessorament en prevenció de riscos laborals, representació davant d’organismes i autoritats competents, etc.

Tota classe d’empreses i PIMES poden comptar amb els serveis d’una assessoria i una gestoria laboral a Barcelona, independentment de la mida o el sector. Els nostres serveis com a assessoria laboral estan dissenyats per adaptar-se a les necessitats de la teva empresa.

Per assegurar-vos que esteu complint totes les obligacions laborals i fiscals de la vostra empresa, el millor és contractar els serveis d’una empresa d’assessoria i gestoria laboral especialitzada en el sector i la mida d’empresa. El motiu és perquè comptaràs amb un equip de professionals que s’encarregaran de la gestió de totes les obligacions legals i fiscals de l’empresa per evitar possibles sancions o problemes amb lleis. Per descomptat a Xterna podem ajudar-te amb això.

El cost de contractació dels serveis d‟una assessoria i gestoria laboral a Barcelona dependrà de la necessitat de cada empresa o PIME i dels serveis que necessiti. En el nostre cas, oferim serveis personalitzats, per adaptar-nos a les teves necessitats específiques com a empresa, per tant, si t’interessa, contacta’ns i estudiarem el teu cas.